La Sa Maskin AS har levert septiktømme stasjoner for båt og bobil siden begynnelsen av 2000 tallet.

Våre kunder består av kommuner, marinaer, båtforeninger og private. 

La Sa Maskin AS besitter meget god kunnskap innen området septiktømming, pumper og pumpestasjoner.

Vi har eget verksted og servicebil.

De fleste av våre kunder har serviceavtaler på sine stasjoner for å optimalisere driften og sikre konturnerlig drift i sesongen.

La Sa Maskin AS har i mange år samarbeidet med produsent LeeStrom i septikmottak segmentet.

Hvem er LeeStrom? 

I 2006 slo Lee Sanitation Ltd. I England og Rheinstrom Pumpenfabrik GmbH fra Tyskland seg sammen for å kunne produsere og distribuere pumpestasjoner for marinaer under det nye merkenavnet LeeStrom 

Erfaring:

Med en felles historie på over 60 år, kan disse to ledende aktører nå tilby det beste fra deres samlede erfaring, teknologi og produksjon til et økende og miljømessig viktig marked. De kan også gi kundene de beste råd og et godt utprøvd produktspekter som finnes på markedet i dag. 

Kunnskap:

På grunn av sin lange historie med pumpestasjoner i Europa og spesielt i Storbritannia, med sitt lovpålagte krav om pumpestasjoner i sine kanalsystemer i over 30 år, kan LeeStrom reklamere med bred erfaring i å levere og bygge utstyr som brukes daglig av mange tusen båteiere.

 Standarder:

Alle pumpestasjoner fra LeeStrom kommer med et ISO standardisert munnstykke som Lee Sanitation har brukt mange år for å perfektisere og som møter alle EU standarder. Når munnstykke brukes sammen med rette EU standardiserte skrog tilkobling vil dette gi en ren, effektiv og ”montasje-fri” sammenkobling. Dette igjen tillater at operatøren enkelt og raskt kan tømme hvilken som helst tank størrelse.